Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ανησύχησαν όταν είδαν ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη από το Άουσβιτς, στην οποία ο ίδιος δήλωνε συγκλονισμένος για όσα είδε. Λίγες ώρες αργότερα το μυστήριο λύθηκε, καθώς έγινε γνωστό ότι ο λογαριασμός του υπουργού Ανάπτυξης έπεσε θύμα ομάδας χάκερς.

Ο υπουργός Ανάπτυξης πράγματι επισκέφθηκε την κυβέρνηση επειδή του ζητήθηκε για να βελτιωθούν και οι σχέσεις της ΝΔ με τις εβραϊκές ενώσεις στην Ελλάδα, αλλά ως εκεί. Δεν έχασε και τα λογικά του.

Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός του με τα οποία επικοινώνησε η Σαλαμάνδρα είναι καλά στην υγεία του. Σοκαρίστηκε βέβαια από την επίθεση των χάκερς στον λογαριασμό του, αλλά το ξεπέρασε γρήγορα.

Δεν είναι και λίγο βλέπετε αυτό που του συνέβη. Για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια μέσω των βιβλιοπωλείων και των εκπομπών του, ο κ. Γεωργιάδης ήταν πάντα συνεπής στις αντισημιτικές του απόψεις, συντηρώντας κάθε σχετική συνωμοσιολογία. Δεν θα μπορούσε να προδώσει τις αξίες του, τις ιδέες του, αυτές που ασπάζονται φυσικά και οι ψηφοφόροι του.

Η αλήθεια είναι λοιπόν πως ο Άδωνις δεν άλλαξε μυαλά. Απλώς χάκερς από την Ελλάδα, που από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος χαρακτηρίζονται ως «άκρως επικίνδυνοι κανονικοί άνθρωπο», πήραν τον έλεγχο του λογαριασμού του και έκαναν το παρακάτω ποστ που ασφαλώς συζητήθηκε πολύ.

Έστω και για λίγο είναι ευχάριστο να σκέφτεται κανείς ότι θα μπορούσε ο «κάθε Άδωνις» να αλλάξει μυαλά. Να μη μισεί τους Εβραίους, να μη θεωρεί φυσιολογικό ότι θα πεθάνει και κανένα προσφυγόπουλο εφόσον προσπαθεί μέσω θαλάσσης να προσεγγίσει την Ελλάδα. Αλλά μην ξεχνάτε πως ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι παρά ένας χαμαιλέοντας της πολιτικής και είναι ικανός να αλλάζει απόψεις ανάλογα με το «φόντο».

Όσο ο χαμαιλέοντας ξεπλένεται, εσείς μπορείτε να βρείτε τη Σαλαμάνδρα και στο Facebook

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια