Η Μπριγάδα των Κουβανών «Henry Reeve», που ειδικεύτηκε στην αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης όπως ήταν για την Έμπολα στην Αφρική, με επικεφαλής τον γιατρό Carlos Perez, χαιρετίστηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο «José Marti», λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει «Ιταλία.

Ένα μακρόσυρτο χειροκρότημα συνόδευσε την Μπριγάδα των Κουβανών γιατρών “Henry Reeve”, που αναχώρησε για την Ιταλία από το διεθνές αεροδρόμιο ” José Marti “.

Η συγκεκριμένη ομάδα γιατρών είναι εξειδικευμένη στην αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης, όπως ήταν η επιδημία του Έμπολα στην Αφρική και έχει ως επικεφαλής τον γιατρό Carlos Perez.

ΑΥΓΗ

 

Διαβάστε ακόμη:

Η Κούβα έστειλε ομάδα γιατρών στην Ιταλία για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια