Άλλο ένα περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας στην ΑΣΟΕΕ σήμερα με ασφαλίτη να βγάζει όπλο κατά φοιτητών εντός του χώρου του Πανεπιστημίου.

Όπως καταγγέλλουν φοιτητές της ΑΣΟΕΕ κι ενώ το πανεπιστήμιο λειτουργεί κανονικά με διεξαγωγή μαθημάτων, άνδρας της ασφάλειας εισήλθε στον χώρο του Πανεπιστημίου και έβγαλε το όπλο του κατά των φοιτητών εντός του προαύλιου χώρου.

Στη συνέχεια κατέφθασαν δυνάμεις των ΜΑΤ που πέταξαν κρότου λάμψης, ενώ προσπάθησαν να εισέλθουν στον χώρο του πανεπιστημίου, αλλά χωρίς να τα καταφέρουν.

*Φωτογραφία αρχείου

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X