Καταγγελία για απρόκλητη επίθεση από ομάδες ΔΕΛΤΑ (νυν ομάδες Δράση) σε μαγαζιά των Εξαρχείων στη 1 τα μεσάνυχτα την Κυριακή, δημοσιεύει το ροκ μπαρ Beatniks.

Όπως αναφέρει οι αστυνομικοί επιτέθηκαν απρόκλητα στον κόσμο που έπινε ήσυχα στον δρόμο της Κωλέττη.

Στο βίντεο φαίνεται ολοκάθαρα αστυνομικός να ρίχνει πέτρα στο μπαρ και να σπάει τη τζαμαρία.

Ολόκληρη η καταγγελία

Χθες το βράδυ γύρω στη 01:00 οι νεοσύστατες ομάδες καταστολής “Δράση” επί το έργον…

Οργανωμένη απρόκλητη επίθεση ομάδων καταστολής της αστυνομίας, στον κόσμο που έπινε ήσυχα στο δρόμο της πάνω Κωλέττη. Ο κόσμος μας πρόλαβε να μπει στο μαγαζί για να προστατευθεί από τη μανία τους. Η απάντηση ως αντίποινα ήταν να σπάσουν τα τζάμια, πετώντας τραπέζια και καρέκλες μέχρι να τα καταστρέψουν. Οι τζάμαρίες είναι τρίπλεξ και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, ο κόσμος παρέμεινε ψύχραιμος μέχρι να φύγουν.

Η τακτική της τρομοκρατίας είναι παλιά, τη γνωρίζουμε και δε φοβίζει κανέναν!

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια