Αντί για τους υγειονομικούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εμβολιάζονται οι διοικητές των νοσοκομείων.

Σύμφωνα με καταγγελίες, ο διοικητής του Νοσοκομείου ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Ρούφος, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Κομοτηνής, Μάγδα Γιαμουστάρη καθώς η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Ελενα Ροφαέλα, εμβολιάστηκαν πριν από τους υγειονομικούς των νοσοκομείων τους.

Όπως καταγγέλλεται έσπευσαν να εμβολιαστούν από την πρώτη ελάχιστη παρτίδα των εμβολίων που έφτασαν στα νοσοκομεία τους, την προηγούμενη βδομάδα.

Τα γαλάζια στελέχη που έχουν τοποθετηθεί σαν διοικητές των νοσοκομείων ακολούθησαν το παράδειγμα της κυβέρνησης και του κόμματος της ΝΔ, που παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου Υγείας για «απόλυτη προτεραιότητα» των υγειονομικών, αλλά και τη παύση που αναγκάστηκε να ανακοινώσει ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης για τους εμβολιασμού κυβερνητικών και κομματικών στελεχών της ΝΔ, έσπευσαν να εμβολιαστούν πρώτοι.

Σημειώνεται ότι παρότι οι διοικητές βρίσκονται καθημερινά στα γραφεία τους εντός των νοσοκομείων, δεν έρχονται σε επαφή με ασθενείς, οπότε δεν θεωρούνται υγειονομικοί πρώτης γραμμής.

Ακολουθώντας το παράδειγμα των στελεχών της Αθήνας, οι διοικητές των νοσοκομείων της Θράκης, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, διαφημίζοντας τον εμβολιασμό τους που στερεί εμβόλια από τους ανθρώπους που βρίσκονται πραγματικά στην πρώτη γραμμή.

 

Πηγή: Αυγή

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια