Πάτρα και Χαλκίδα είναι οι δύο πόλεις, για τις οποίες η επιτροπή των λοιμωξιολόγων προτείνει καθολικό lockdown, αφού παρατηρείται ανεξέλεγκτη έκρηξη των κρουσμάτων κορωνοϊού, παρά τα περιοριστικά μέτρα που είναι σε ισχύ από τις 30 Ιανουαρίου και προβλέπουν απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα. Η κυβέρνηση αναμένεται να υιοθετήσει την πρόταση των επιστημόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπεται κλείσιμο των σχολείων όλων των βαθμίδων, καθώς και αναστολή της λειτουργίας του λιανεμπορίου. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται στις 6 το απόγευμα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια