Ιατρικές ασπίδες προσώπου  που κατασκευάσαν οι ίδιοι προσέφεραν στο Γενικό Νοσοκοµείο Κέρκυρας οι εκπαιδευόµενοι και εκπαιδευτές του Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας, σε συνεργασία µε την πανελλήνια εθελοντική πλατφόρµα HELLAS COVID19 3D Printing Supplies.

Στις 23 Απριλίου ο Διευθυντής του 2ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Καταστήµατος Κράτησης) Κέρκυρας Κυριάκος Κωλέσης παρέδωσε στον Διοικητή του Γ. Ν. Κέρκυρας Λεωνίδα Ρουµπάτη τις πρώτες είκοσι ιατρικές ασπίδες προσώπου που κατασκεύασαν εκπαιδευόµενοι και εκπαιδευτές του Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας σε συνεργασία µε την πανελλήνια εθελοντική πλατφόρµα HELLAS COVID19 3D Printing Supplies.

Αξιοποιώντας τον εξοπλισµό του εργαστηρίου πληροφορικής και συγκεκριµένα τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης που περιλαµβάνεται σ’ αυτό, το Σχολείο Φυλακών Κέρκυρας µε την τεχνική υποστήριξη και τη δωρεά πρώτης ύλης από την HELLAS COVID19 3D Printing Supplies συνεισφέρει στον κοινό αγώνα κατά της πανδηµίας στην χώρα µας, πρωταγωνιστές στον οποίο διακρίνονται οι εργαζόµενοι στον τοµέα της Υγείας.

Οι εκπαιδευόµενοι και εκπαιδευτές του Σχολείου θα εξακολουθήσουν την προσπάθεια, εκφράζοντας εµπράκτως την ευγνωµοσύνη τους στο προσωπικό του Γενικού Νοσοκοµείου Κέρκυρας.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X