«ΝΑΤΟ και Βρυξέλλες φονιάδες των λαών – Κάτω η νέα τάξη των ιμπεριαλιστών»«Ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών» και «Στον ιμπεριαλισμό καμιά υποταγή, η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί» το μήνυμα που στέλνεται από το Σύνταγμα καθώς είναι σε εξέλιξη η συγκέντρωση της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στη Συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ για τις Βάσεις,η οποία συζητείται στη Βουλή.

Στη συγκέντρωση συμμετέχει η ΕΕΔΥΕ και οι Επιτροπές Ειρήνης από όλη την Αττική, εργατικά σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι, σωματεία αυτοαπασχολούμενων, σύλλογοι γυναικών και άλλοι φορείς του λαϊκού κινήματος.

Αυτή την ώρα στο βήμα της συγκέντρωσης είναι ο Νίκος Παπαναστάσης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ, βουλευτής του ΚΚΕ, αντισυνταγματάρχης ε.α.

Καταδικάζουν την ανανέωση, επέκταση, ενίσχυση της επικίνδυνης Συμφωνίας που μετατρέπει τη χώρα μας σε απέραντο πολεμικό ορμητήριο και το λαό μας σε στόχο των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών. Απαιτούν να κλείσει η βάση της Σούδας, να ξηλωθούν οι βάσεις του θανάτου από τη χώρα μας. Καμία συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό. Αποδέσμευση από τις λυκοσυμμαχίες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών.

*Από τον 902

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια