Κλειστά εδώ και επτά μήνες παραμένουν τα κυλικεία των ΚΑΠΗ λόγω των μέτρων που πάρθηκαν για την πανδημία, με τους ιδιοκτήτες να βρίσκονται πλέον σε ένα ολοκληρωτικό αδιέξοδο, καθώς η κυβέρνηση παρά το μεγάλο διάστημα που έχει περάσει δεν έχει πάρει κανένα μέτρο για τη στήριξή τους.

Ειδικότερα οι ιδιοκτήτες βιώνουν μια ιδιότυπη ομηρία, καθώς όχι μόνο δεν μπορούν να λειτουργήσουν αλλά αποκλείονται από την προβλεπόμενη κρατική στήριξη, γιατί η συγκεκριμένη δραστηριότητα εντάσσεται στον ΚΑΔ “υπηρεσίες καφενείου”, ο οποίος δεν τελεί σε αναστολή, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λάβουν το σχετικό επίδομα.

Το θέμα έφερε για δεύτερη φορά στη Βουλή η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακή Μάλαμα καλώντας τους αρμόδιους Υπουργούς να δώσουν λύση στο θέμα άμεσα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την στήριξη των επαγγελματιών αυτών, αλλά και ως προς τους σχεδιασμούς σε ότι αφορά την λειτουργία των συγκεκριμένων επιχειρήσεων.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια