Σε ανάρτηση με την οποία καταφέρεται εναντίον της κυβερνητικής διαχείρισης την περίοδο της πανδημίας προχώρησε η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων, «πόσο ακόμα θα παριστάνετε τους εθνοπατέρες – σωτήρες όταν ταΐζετε ένα – ένα τα παιδιά σας στα σκυλιά;»

«Πόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον τελευταίο χρόνο λόγο έλλειψης κλινών ΜΕΘ (κ για άλλα νοσήματα, για μη επαρκείς ιατρικές παροχές από δημόσια νοσοκομεία)

Πόσοι άνθρωποι απελπίστηκαν κ πήδηξαν απ την ταράτσα

Πόσοι άνθρωποι καταστράφηκαν ολοσχερώς οικονομικά

Πόσοι άνθρωποι βουτήξαν στην άβυσσο της απομόνωσης και της θλίψης με ολέθρια αποτελέσματα

Πόσοι άνθρωποι ξέχασαν το «ζω» κ έμειναν στο «υπάρχω»

Μάζεψε αυτές τις σκιές, κ μετρά τες ξανά κ ξανά. Είναι οι «θυσίες» στον βωμό της «εθνικής λύτρωσης», στο καζάνι της λάθος πονταρισιάς τους», σημειώνει η γνωστή ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση:

Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ,

Πες μου σε παρακαλώ γιατί πολλά δεν τα κατέχω..

Πόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον τελευταίο χρόνο λόγο έλλειψης κλινών ΜΕΘ (κ για άλλα νοσήματα, για μη επαρκείς ιατρικές παροχές από δημόσια νοσοκομεία)

Πόσοι άνθρωποι απελπίστηκαν κ πήδηξαν απ την ταράτσα

Πόσοι άνθρωποι καταστράφηκαν ολοσχερώς οικονομικά

Πόσοι άνθρωποι βουτήξαν στην άβυσσο της απομόνωσης και της θλίψης με ολέθρια αποτελέσματα

Πόσοι άνθρωποι ξέχασαν το «ζω» κ έμειναν στο «υπάρχω»

Μάζεψε αυτές τις σκιές, κ μετρά τες ξανά κ ξανά. Είναι οι «θυσίες» στον βωμό της «εθνικής λύτρωσης» , στο καζάνι της λάθος πονταρισιάς τους.

Πίστεψαν ότι ποντάροντας στην καταστολή θα έχουν τα πάντα υπό έλεγχο. Η αλαζονεία τους φαίνεται στα νούμερα των κλινών Μεθ… που είναι σχεδόν τα ιδιά με πέρυσι.

Εγκλήματα κάτω απ το φως του ηλίου κ με την σημαία της άριστης Δημοκρατίας.

Πόσο ακόμα θα παριστάνετε τους εθνοπατέρες – σωτήρες όταν ταΐζετε ένα – ένα τα παιδιά σας στα σκυλιά;…

αντί να πάρετε εσείς νέα μέτρα βάζετε κ άλλη καταστολή στην κατακερματισμένη Ελλάδα.

Δεν ξέρω αν υπάρχει δικαστήριο να σας κάνει να λογοδοτήσετε αλλά υπάρχει αυτός.

Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ

Μην παρακαλώ σας μη λησμονάτε τη χώρα μου.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια