Στα 90 του ο Κένεθ Φελτς αποφάσισε να κάνει coming out ως ομοφυλόφιλος.

Αναγκασμένος να μένει σπίτι εν μέσω πανδημίας, ο 90χρονος άρχισε να γράφει ένα χρονικό της ζωής του. Συνειδητοποίησε όμως ότι η ζωή του δεν θα ήταν ολοκληρωμένη εάν δεν αποκάλυπτε ένα μυστικό που είχε κρυμμένο μια ολόκληρη ζωή.

Ο Φελτς, που μένει στο Κολοράντο, είπε ότι συνειδητοποίησε ότι ήταν ομοφυλόφιλος στα 12 του χρόνια, αλλά επέλεξε να κρύψει την σεξουαλική του ταυτότητα επειδή μεγάλωσε σε μια εποχή που η ομοφυλοφιλία ήταν καταδικαστέα και παράνομη.

Αφότου μοιράστηκε το μυστικό του με την κόρη του, πόσταρε μια ιστορία στο Facebook, όπου διηγήθηκε την ιστορία μιας σχέσης του που τελικά ήταν η «μία και μοναδική του αγάπη» της ζωής του, ο Φίλιπ, εελπιστώντας ότι κάποιος θα τον βοηθούσε να τον βρει.

Μία γυναίκα στο Νιου Τζέρσεϋ που βοηθάει υιοθετημένα παιδιά να βρουν τους βιολογικούς τους γονείς, τον βοήθησε στην αναζήτηση του Φιλιπ αλλά δυστυχώς βρήκε ότι είχε πεθάνει to 2013.

Παρολαυτα, ο 90χρονος Κένεθ Φελτς ελπίζει ότι η ιστορία του θα δώσει και άλλους το κουράγιο να αποδεχτούν την σεξουαλικότητά τους.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια