Από την 5η ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια) αναβλήθηκε χωρίς εξηγήσεις ο εμβολιασμός των υγειονομικών στο Νοσοκομείο του Βόλου ενώ επικρατεί «χάος» με την οργάνωση

Χωρίς να δοθούν λεπτομέρειες, ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ  κ. Παπαγεωργίου  επικοινώνησε  με την διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου και ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει κανένας εμβολιασμός υγειονομικού την Δευτέρα στο Νοσοκομείο και επίσης δεν πρόκειται να σταλούν εμβόλια την Κυριακή, όπως ήταν προγραμματισμένο

Η  απόφαση για τον εμβολιασμό αφορά και τα Νοσοκομεία της Στερεάς Ελλάδας που είχαν προγραμματίσει εμβολιασμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή των υγειονομικών που είχε αναλάβει τους εμβολιασμούς ενημερώνει τηλεφωνικά γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για την ακύρωση των εμβολιασμών.

Μάλιστα όπως δήλωσαν μέλη της Επιτροπής σε τοπικά μέσα, «δεν έχουμε καμία άλλη ενημέρωση εκτός από το ότι δεν θα γίνει εμβολιασμός. Αναβάλλεται, χωρίς εξήγηση και καλούμε ήδη τους συναδέλφους μας για την ακύρωση των ραντεβού τους”.

Από την 5η ΥΠΕ έγινε γνωστό πως δεν υπάρχει καμία έλλειψη στα εμβόλια αλλά αυτή ήταν η απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα εμβόλια θα σταλούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα αλλά δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση στο Νοσοκομείο για την ακριβή ημερομηνία

«Εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα και είμαστε σε θέση να ξέρουμε πως καμία εξήγηση δεν δόθηκε. Το Νοσοκομείο ήταν έτοιμο για 50 εμβολιασμούς καθημερινά,  καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Εκτός από την ανακοίνωση της αναβολής δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση” τόνισαν μέλη της αρμόδιας επιτροπής του Νοσοκομείου Βόλου σε τοπικά μέσα.

ΑΥΓΗ

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια