Στη διάθεση του υπουργείου Υγείας θέτει τις δυνάμεις του, το Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, παρότι στο πρόσφατο παρελθόν αντιμετώπισε την εχθρική συμπεριφορά της Πολιτείας και κινδύνευσε με έξωση. Με αίσθημα ευθύνης, όπως αναφέρει, πρόκειται να διαθέσει στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό εξοπλισμό, όπως εξεταστικά κρεβάτια και φάρμακα.

Η ανακοίνωση της αυτοοργανωμένης δομής

Συμβολή του ΜΚΙΕ για την Έκτακτη Κατάσταση λόγω κορωνοϊό

Με αίσθημα ευθύνης, στις πρωτόγνωρες συνθήκες που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε στη χώρα μας, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού θέτει στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας και των μαχόμενων ιατρών και νοσηλευτών μας, για όποιο φορέα του δημοσίου συστήματος χρειάζεται, τα ακόλουθα είδη:

-2 εξεταστικά κρεβάτια
-1 παραβάν
-1 διαφανοσκόπιο
-1 καρδιογράφο
-2 σπειρόμετρα Copd-6 με σωλήνες
-1 φιάλη οξυγόνου μεγάλη
– 5 στηθοσκόπια
– 1 λαρυγγοσκόπιο
– 3 συσκευές aerosol
– Υλικά τραχειοστομίας ( σωλήνες, φίλτρα )

Ακόμη, φάρμακα για το αναπνευστικό όπως demoren amp, zyrolen amp, berovent amp, biosonide amp.κλπ, και ριτοναβίρη (χάπια), όσα κομμάτια υπάρχουν.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια