Σάλο έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Δημοκρατία» και απεικονίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παίζει τένις την ίδια ώρα της ανακοίνωσης των νέων αρνητικών ρεκόρ σε νεκρούς και διασωληνωμένους, την Τρίτη 13 Απριλίου.

«Πάρνηθα και Ικαρία έχουν αποδείξει ότι λειτουργεί σε μία δική του πραγματικότητα, διαφορετική από των υπόλοιπων πολιτών», σημειώνει επίσης η εφημερίδα, τονίζοντας ότι, η εικόνα του πρωθυπουργού να παίζει τένις, στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών απέναντι από το Ζάππειο, «δείχνει έλλειψη ενσυναίσθησης» του Κ. Μητσοτάκη, καθώς «έχει τραβηχτεί ενώ οι υπηρεσίες των οποίων ηγείται ανακοινώνουν ότι οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα ξεπέρασαν τους 9.000, 93 επιπλέον είναι νεκροί και έχει σημειωθεί νέο αρνητικό ρεκόρ διασωληνωμένων».

Το να παίζει ο Κ. Μητσοτάκης «νόμιμο είναι, αλλά κατά πόσο είναι και προκλητικό για τους πολίτες … πρέπει να απασχολήσει και τον ίδιο τον Κ. Μητσοτάκη», συμπληρώνει επίσης η εφημερίδα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια