Ένα απίστευτα θλιβερό και βάρβαρο γεγονός σε βάρος τρανς ατόμου φέρνει στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα stonisi.gr.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, μία ομάδα νεαρών μεταξύ 12 έως 14 ετών εισέβαλαν στο σπίτι της Δημήτρη και την εξανάγκασαν να κάνει εξευτελιστικές πράξεις, κάτι μάλιστα που κατέγραφαν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, πάντα σύμφωνα με την ιστοσελίδα, μιλάνε για πολύ οξυμένες σχέσεις μεταξύ των δυο πλευρών, οι οποίες από μεριάς των ανηλίκων έχουν χαρακτηριστικά “βεντέτας”.

Βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τους θύτες φέρεται να τραβήχτηκε ένα βράδυ της περασμένης εβδομάδας, κατά το οποίο τα νεαρά άτομα εισέβαλαν στο σπίτι της Δημήτρη από το παράθυρο και την χλεύαζαν, προσβάλλοντας την ανθρώπινη αξιοπρέπειά της.

“Τα γεγονότα είναι σε γνώση της μικρής τοπικής κοινωνίας. Από σήμερα όλα τα παραπάνω είναι σε γνώση και των Εισαγγελικών και Αστυνομικών αρχών οι οποίοι καλούνται να πάρουν τα μέτρα που πρέπει να πάρουν πριν η όλη «πλάκα» πάρει χαρακτηριστικά τραγωδίας”, καταλήγει η δημοσίευση.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια