Ένα βρέφος 9 μηνών πέθανε στη Μόρια από αφυδάτωση, σύμφωνα με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Η οργάνωση επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που είχε και ανακοίνωσε αυτή την πολύ δυσάρεστη είδηση το βράδυ του Σαββάτου με αναρτήσεις στο Twitter.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το βρέφος πέθανε στον ύπνο του. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που επικαλείται η Εφημερίδα των Συντακτών αναφέρουν ότι το μοιραίο βράδυ, πριν το συμβάν -και με ενδείξεις ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στη υγεία του βρέφους- υπήρξε σκέψη να διακομιστεί σε νοσοκομείο: μια ενέργεια που όμως δεν υλοποιήθηκε τελικά.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια