Απίστευτες σκηνές συνεχίστηκαν να εκτυλίσσονται και σήμερα σε Χίο και Λέσβο, όπου η κατάσταση παραμένει τεταμένη, παρά το γεγονός ότι τα ΜΑΤ, μετά από τρεις μέρες πολεμικής ατμόσφαιρας, αποχώρησαν από τα δύο νησιά.

Την Πέμπτη, στο Μανταμάδο της Λέσβου, ιερέας που από την αρχή των συγκρούσεων βρέθηκε μαζί με τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους, ο παπα-Χρήστος, επισκέφθηκε ξανά το σημείο των διαδηλώσεων.

Μάλιστα, φρόντισε, υπό τον ήχο αντάρτικων τραγουδιών, να ανεβεί πάνω στη δαγκάνα μπουλντόζας.

Gepostet von Loukas Xibrakou am Donnerstag, 27. Februar 2020

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια