Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να μαθαίνουν οι γονείς στα παιδιά τους είναι ότι τα ζώα δεν είναι παιχνίδι! Αυτός προφανώς δεν το είχε διδαχθεί μια παρέα παιδιών στη Μυτιλήνη που θέλησαν να γίνουν έστω και για μια στιγμή κτηνίατροι ή μαιευτήρες.

Έτσι θεώρησαν ότι το μικρό γατάκι είναι έγκυος και πήραν ένα μαχαίρι και του άνοιξαν την κοιλιά! Και το γατάκι δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Το Κτηνιατρικό Κέντρο Μυτιλήνης Γ. Παλαιολόγος- Μ. Πέρρου έχει αναλάβει να σώσει το άτυχο γατάκι.

Σε ανάρτησή τους μαζί με φωτογραφίες από την προσπάθεια διάσωσης της γάτας αναφέρουν:

“Αυτα συμβαίνουν όταν τα ζώα γίνονται παιχνίδια στα χεριά παιδιών…κάποια “παιδακια” με μαχαίρι άνοιξαν την κοιλιά αυτού του μικρού γατιού για να βγάλουν τα γατάκια πιστεύοντας ότι ήταν έγγυο ….το ζώο παλεύει για την ζωή του.”

*Από το lesvonews.net

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια