Η βουλευτής του ΚΚΕ είπε ότι πρέπει να εφαρμοστεί το πρωτόκολλο αφού ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο 2 ημέρες πριν βρεθεί θετικός στον ιό

Η Λιάνα Κανέλλη δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να μπει άμεσα σε καραντίνα, εξηγώντας ότι εφόσον συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο δυο ημέρες πριν ο Αρχιεπίσκοπος βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, αυτό προβλέπει το πρωτόκολλο.

Παράλληλα όπως είπε στον ΣΚΑΙ, θα πρέπει να ενημερωθούν για την εξέλιξη και οι κυβερνητικές αρχές στο Αμπού Ντάμπι όπου πραγματοποίησε επίσκεψη ο πρωθυπουργός.

Να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και ο Ιερώνυμος βγήκε θετικός στον κορωνοϊό δυο ημέρες μετά.

Η βουλευτής του ΚΚΕ ήταν στο πάνελ του ΣΚΑΙ λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της νοσηλείας του Αρχιεπισκόπου λόγω κορωνοϊού.

Η Ανακοίνωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα

Η Κυβέρνηση εκφράζει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου.

Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου με τον Αρχιεπίσκοπο. Πρίν τη συνάντηση είχε προηγηθεί τέστ COVID-19 το οποίο ήταν αρνητικό και για τον Πρωθυπουργό και για τον Αρχιεπίσκοπο. Ο Πρωθυπουργός έκανε ξανά τεστ, το οποίο ήταν επίσης αρνητικό πριν την αναχώρησή του για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο έλεγχος του με τεστ είναι συνεχής και ακολουθεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Με αυτά τα δεδομένα, η εισήγηση των ειδικών είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας.

*Με πληροφορίες από το avgi.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια