Βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την επίσκεψη για τα εγκαίνια των ΜΕΘ στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”, όπου αποδοκιμάστηκε από τους εργαζόμενους.

Ο πρωθυπουργός, όχι μόνο αδιαφόρησε για τις διαμαρτυρίες των υγειονομικών, αλλά έδειξε ιδιαίτερη συγκίνηση για το γονατισμένο ΕΣΥ, λίγο πριν φτάσουμε τους 10.000 νεκρούς από κορωνοϊό, πηγαίνοντας για να αγοράσει τσουρέκια από τον Τενκερλή, κατάστημα που έχει ανοίξει και δίπλα στη Βουλή.

Τι τον νοιάζει…

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια