Πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού θεώρησαν ότι η παραμονή του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή λύση. Ο Άρτζι έχει κατηγορηθεί για πολλά στην προηγούμενη θητεία του στο τριφύλλι δικαίως και αδίκως. Προσωπικά ήμουν ένας από τους μεγαλύτερους επικριτές του, αυτή τη στιγμή όμως θεωρώ ότι η επιλογή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να τον κρατήσει ήταν καλά ζυγισμένη για τους εξής λόγους:

1) Γιατί έχει πια εμπειρία μετα την πρώτη 1,5 του σεζόν στον Παναθηναϊκό και προπονώντας στη Ρωσία

2) Ξέρει την ομάδα δεν θα χρειαστεί περίοδο προσαρμογής

3) Οι δύο Σέρβοι προπονητές που προηγήθηκαν δεν ήταν Ομπράντοβιτς και η ομάδα έμεινε στην καλύτερη περίπτωση στάσιμη. Επίσης, οι άλλες επιλογές που ακούστηκαν δεν ενθουσίαζαν και δεν έδειχναν να έχουν σοβαρή προοπτική.

4) Έχει τον τρόπο να κερδίζει τον Ολυμπιακό. Ήταν ιδιαίτερα μαχητικός και στους 4 τελικούς ξεκινώντας στα χαρτιά από μειονεκτική θέση αλλά διεκδίκησε στα ίσια τον τίτλο

5) Το ατού του είναι η άμυνα, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και καλό μπάσκετ

6) Δείχνει ότι μπορεί να κερδίσει νέους παίκτες όπως ο Παππάς , ο Χαραλαμπόπουλος και ο Παπαγιάννης

7) Γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει η μετά Διαμαντίδη εποχή και προτίθεται να χτίσει μία ομάδα με ελληνικό κορμό από την αρχή

Φέτος ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξεκινήσει με χαμηλά τον πήχυ, στόχο να παίξει καλό μπάσκετ και όπου φτάσει. Τα πράγματα δεν μπορούν να είναι τα ίδια πλέον για μία ομάδα που προέρχεται από μία χρυσή δεκαετία και κάτι παραπάνω αλλά τα τελευταία 3-4 χρόνια συνεχώς έφθινε. Ο εξάστερος χρειάζεται πολύ δουλειά για να ξαναφτάσει κάποτε στο θρόνο του και ο Πεδουλάκης φαντάζει ο κατάλληλος άνθρωπος για να βάλει το κεφάλι κάτω και να δουλέψει χωρίς φανφάρες και εξωπραγματικές απαιτήσεις.

Μιχάλης Κωνσταντόπουλος (δημοσιογράφος στην Εφημερίδα των Συντακτών)

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια