Λουκέτο αναγκάστηκε να βάλει το ιατρείο πόνου, που λειτουργούσε στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Η διοίκηση του νοσοκομείου στις 24 Ιανουαρίου υποχρέωσε τον αναισθησιολόγο, που εργαζόταν στο ιατρείο να διακόψει την εξυπηρέτηση των ασθενών για να υποστηρίξει τη λειτουργία των χειρουργείων.

Αυτό καταγγέλλει η καθηγήτρια Ι. Σιαφάκα, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας (ΠΑΡΗ.Σ.Υ.Α.), αποκαλύπτοντας ότι στα δύο χρόνια λειτουργίας το ιατρείο πόνου έχει υποστηρίξει 565 καρκινοπαθείς. “Έδιωξαν τους ασθενείς που περίμεναν έξω από το ιατρείο και ο αναισθησιολόγος επιτάχθηκε”, είπε εξοργισμένη, λέγοντας ακόμη ότι σε όλη τη Μεσσηνία δεν υπάρχει ογκολόγος!

Πηγή: virus.com.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια