Το αντί-προσφυγικό διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ επηρέασε εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη κι για αυτό τραγουδά μια μπάντα από την Κωνσταντινούπολη. Οι Country for Syria δεν μπορούσαν να μην στηλιτεύσουν με τον δικό τους τρόπο αυτή την απάνθρωπη διαταγή και να προειδοποιήσουν όπως οι ίδιοι λένε «τον κόσμο ότι μια τέτοια διαταγή δεν πρέπει να είναι ανεκτή και εμείς δεν θα το δεχτούμε».

Όπλο τους; Το τραγούδι φυσικά. Η μπάντα συγχωνεύει την αμερικανική folk μουσική παράδοση με την παραδοσιακή αραβική μουσική. Συνδύασαν την country που γεννήθηκε στον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο με την αραβική παραδοσιακή μουσική στην Συρία η οποία επίσης βρίσκεται σε εμφύλιο τώρα.

Στο In States τραγουδά «έξω από τα δόντια» για τον Ντόναλντ Τραμπ και η μουσική όπως και οι γεμάτοι με πολιτικά μηνύματα στίχοι είναι πραγματικά υπέροχοι.

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X