Ο δημοσιογράφος του Newsit.gr Μάριος Αραβαντινός, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από τα ΜΑΤ μετά το τέλος της πορείας του Πολυτεχνείου, μιλάει στο Κόκκινο για τα όσα έζησε το βράδυ της 17ης Νοέμβρη. «Χθες έγινε μια καταδρομική επίθεση μέσα στα στενά των Εξαρχείων όπου έτρωγε ξύλο σχεδόν όποιος περνούσε δίπλα τους» συμπλήρωσε.

Της Αλέκας Ζουμή

Αναλυτικά, θα πει: «Δόθηκε δημοσιότητα λόγω της ιδιότητάς μου και επειδή είχα πρόσβαση στα Μέσα και δημόσιο βήμα για να το κάνω. Στην Εμμανουήλ Μπενάκη και ενώ κατέγραφα ζωντανά με το κινητό μου την εικόνα που έβλεπα, είδα κάποιους να χτυπούν δύο παιδιά τα οποία κάθονταν σε ένα παγκάκι, σε ένα πεζούλι.

Δυστυχώς, στο σημείο εκείνο με αποτέλεσμα η εικόνα που έχω καταγράψει να είναι πολύ σκοτεινή, ακούγονται ωστόσο τα ουρλιαχτά των ανθρώπων και δεν είναι το μοναδικό βίντεο στο οποίο ακούγονται τέτοια ουρλιαχτά, όταν λοιπόν μέσα σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα με πήρε είδηση ένας από τους αστυνομικούς, γύρισε προς το μέρος μου και μου φώναξε ‘τι τραβάς ρε’ και με χτύπησε στον αριστερό ώμο, αμέσως ένας δεύτερος έπεσε πάνω μου με την ασπίδα του και κάποιος μου χτύπησε το χέρι, έφυγε το κινητό από το χέρι μου, τους δήλωσα την ιδιότητά μου και απλώς αδιαφόρησαν και έφυγαν…