Αν ένα παιδί μπορεί να κάνει θαύματα με το Play-Doh, τότε η φαντασία της Eleanor Macnair ξεπερνά κατά πολύ αυτή κάθε παιδιού. Ανακαλύπτοντας το tumblr της, κανείς έρχεται σε επαφή με ένα ακόμη πιο μακρινό όριο της δημιουργικότητας…

Στα χέρια της, οι δημιουργίες του Man Ray σχεδόν αποκτούν νέα υπερρεαλιστική διάσταση, ενώ η Christine Keeler «ποζάρει» ίσως πιο παιχνιδιάρικα απ’ ότι στο φακό του Lewis Morley.

H έφηβη Priscila, (1969, Joseph Szabo) ξαναβρίσκει την παιδικότητα της…

3291_eikona 1_original (1)

 
eikona2

«Kolobrzeg, Poland, July 26 1992».
Η φωτογραφία της Rineke Dijkstra παίρνει άλλη υπόσταση  και χρώμα… Το κορίτσι από πλαστελίνη σε πόζα αλά αναδυομένη Αφροδίτη αποκτά νέα ζωηράδα…

eikona3

«Ο περίπατος στον παράδεισο»  (1946, W. Eugene Smith) γίνεται στα χέρια της Macnair πιο «παραδεισένιος» από ποτέ…
eikona 4

 

eikona5

Η χορογράφος Helen Tamris (1929, Man Ray) αναγεννάται σχεδόν ως άλλη Μέδουσα…

eikona 6

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X