Σε παρέμβαση στο twitter προχώρησε ο Κωστής Μαραβέγιας, σχολιάζοντας τις αστυνομικές βαρβαρότητες στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα σημείωσε: «Το να δέρνεις απροκάλυπτα σε κοινή θέα το 2021 που όλοι κρατάνε από ένα κινητό, εκτός από φασίστα σε κάνει και παντελώς ηλίθιο».

Υπενθυμίζεται ότι σε απάντηση στην αστυνομική βία, χθες το απόγευμα, οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης πραγματοποίησαν αυθόρμητη πορεία με τη συμμετοχή χιλίων και πλέον ατόμων, ενώ πολύ μεγάλες είναι οι αντιδράσεις και στο διαδίκτυο (#Νέα_Σμύρνη), με τα σχετικά θέματα να σκαρφαλώνουν μέσα σε λίγες ώρες στα δημοφιλή θέματα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X