Στην αποκάλυψη ότι είχε δεχτεί πιεστική επικοινωνία από τον Δημήτρη Λιγνάδη ως φοιτητής το 2014, προχώρησε πριν λίγο ο δημοσιογράφος της Καθημερινής Νίκος Ευσταθίου. Όπως τονίζει δεν είχε υποστεί κακοποίηση, καθώς δεν τον γνώρισε ποτέ από κοντά, δεχόταν όμως “επίμονα, αμήχανα και creepy μήνυματα”, στα οποία ο σκηνοθέτης τον προσκαλούσε να παίξει στις παραστάσεις.

“Μιλώντας, τότε, σε φίλους ηθοποιούς και σπουδαστές του Εθνικού, πήρα ομόφωνη απάντηση: ήταν κοινό μυστικό πως ο εν λόγω σκηνοθέτης-ηθοποιός είναι συστηματικά abusive”, αναφέρει ο Ν. Ευσταθίου.

Η ανάρτησή του

 

Ανέτρεξα και εγώ στο inbox μου και βρήκα αναλυτικά τα επίμονα, αμήχανα και creepy μηνύματα που λάμβανα το 2014, ως…

Δημοσιεύτηκε από Niko Efstathiou στις Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια