Στην προσαγωγή ομάδας ατόμων προχώρησε η αστυνομία λίγο μετά τις 5.30 στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ομάδα ατόμων μπήκε σε πολυκατοικία στην Σπυρίδωνος Τρικούπη 3. Ακολούθησε επιχείρηση δεκάδων αστυνομικών, που απέκλεισαν την πολυκατοικία και ξεκίνησαν έρευνα στο εσωτερικό της – αναφέρεται δε, πως μαζί με τους αστυνομικούς μπήκαν στο κτίριο και δημοσιογράφοι, ωστόσο αυτή η πληροφορία απομένει να επιβεβαιωθεί.

Τα πλάνα από τηλεοπτικό κανάλι αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν έναν τύπο «κριού», δεν είναι ωστόσο σαφές αν αυτό έγινε για να παραβιάσουν πόρτα διαμερίσματος ή πόρτα σε άλλο σημείο του κτιρίου.

Η αστυνομία λίγο αργότερα (6.00 μ.μ.) ανέφερε πως συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης αυτής. Οι συλληφθέντες, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, «βρίσκονταν σε δώμα της ταράτσας της πολυκατοικίας όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν βόμβες μολότωφ, γάντια, αντιασφυξιογόνες μάσκες, πέτρες και άλλα αντικείμενα», όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Και δεύτερη επιχείρηση

Δεύτερη επιχείρηση της αστυνομίας με δυνάμεις των ΜΑΤ σε πολυκατοικία της οδού Στουρνάρη αναφέρθηκε περί τις 6 μ.μ. Η επιχείρηση πραγματοποιείται στο νούμερο 4 της συγκεκριμένης οδού, χωρίς να υπάρχουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X