Αυτές τις ημέρες που όλοι και όλες βιώνουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι καλλιτέχνες μας έχουν «καλομάθει» και μας κρατάνε συντροφιά από τα σπίτια τους κι αυτοί με παλιά τους και καινούρια τραγούδια, αυτές τις ημέρες της καραντίνας.

Αυτή τη φορά ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μαζί με τις δύο κόρες του μας τραγουδάνε ότι θα είμαστε μαζί ξανά και «Ποταμός θα ξεχυθούμε απ’τις πόρτες τις κλειστές, σαν παιδιά ν’ αγκαλιαστούμε με καρδιές ορθάνοιχτες».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X