Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα με νεκρές χελώνες βρέθηκαν κάτοικοι της Ιπποκρατείου Πολιτείας και επισκέπτες της τεχνικής λίμνης Μπελέτσι το απόγευμα του Σαββάτου.

Λίγη ώρα αφότου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς και ο υπουργός περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς ολοκλήρωσαν την επίβλεψη των έργων πυροπροστασίας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία ο δημοτικός σύμβουλος Αφιδνών Δημήτρης Βλάχος βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Μέσα σε ένα συρμάτινο καλάθι στην άκρη της λίμνης ήταν στοιβαγμένες δεκάδες νεκρές νεροχελώνες που ζούσαν στη λίμνη και αποτελούν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν τα μέλη του Συνεταιρισμού Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία (ΣΔΙΠ) οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και αντίκρισαν το αποτρόπαιο έργο κάποιων αρρωστημένων συμπολιτών μας. «Είμαστε σοκαρισμένοι. Πώς ζητάμε να λύσουμε τα προβλήματα για το περιβάλλον και να προστατεύσουμε την τελευταίο πνεύμονα της Αττικής όταν ανάμεσα μας κυκλοφορούν τέρατα;» δήλωσε στο ethnos.gr ο Γενικός Γραμματέας του ΣΔΙΠ Παναγιώτης Πάντος.

Πηγή: Έθνος

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια