Με πανηγυρισμό με αντιρατσιστικό μήνυμα γιόρτασε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ  Τσούμπα Άκπομ το γκολ που πέτυχε στην Τούμπα την Κυριακή.

Ο Ακπόμ ύψωσε τη γροθιά του και έσκυψε το κεφάλι, όπως είχαν κάνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μεξικού το 1968 οι νικητές των 200 μέτρων Τόμι Σμιθ και Τζον Κάρλος.

Ο Άγγλος επιθετικός έστειλε με αυτό τον τρόπο το δικό τους μήνυμα κατά του ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων, στηρίζοντας το κίνημα στις ΗΠΑ Black Lives Matter.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ανέδειξε την κίνηση αυτή του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, αναρτώντας μια φωτογραφία από τον πανηγυρισμό του με το μήνυμα: «ΟΧΙ στον ρατσισμό και της διακρίσεις!»

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια