Αυστραλοί στρατιώτες που έχουν επιστρατευτεί για την κατάσβεση των πυρκαγιών που μαίνονται από την αρχή του καλοκαιριού, στον ελεύθερό τους χρόνο φροντίζοντας κοάλα που σώθηκαν από την καταστροφή.

Στην φωτογραφία διακρίνονται άντρες και γυναίκες στρατιώτες που επισκέφτηκαν το πάρκο άγριας ζωής  Cleland στη  Νότια Αυστραλία να ταΐζουν κοάλα με σύριγγες βιταμίνες και άλλα αναγκαία στοιχεία.

The men and women from the South Australian and Tasmanian 16 Regiment Emergency Support Force visited Cleland Wildlife Park in SA last Friday to feed koalas

One soldier was pictured cradling the koala during feeding time. The koala latched onto his finger to direct his food

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια