Ο δήμαρχος Αθηναίων αποφάσισε να δώσει εορταστικό χαρακτήρα στην πόλη, με κόστος που (ευτυχώς) συμπεριλαμβάνει και την τοποθέτηση και φτάνει, όπως λέει ο Παύλος Πολάκης του ΣΥΡΙΖΑ, τα 892.526 ευρώ.

Εκτός από την πλατεία Συντάγματος, η Ομόνοια γίνεται φέτος κεντρικό σημείο αναφοράς του εορτασμού, με την τοποθέτηση τεχνητού δέντρου, ύψους 13 μέτρων. Νέος μεγάλος περίπατος δηλαδή, νέα έξοδα κι όλα αυτά, ενώ, όπως διαφαίνεται στον ορίζοντα, η Αθήνα τα Χριστούγεννα είτε θα βρίσκεται σε καραντίνα είτε θα βγαίνει ζαλισμένη από αυτή.

«Δεν πάει να ‘χει lockdown, δεν πάει να στενάζει η κοινωνία με τα 800 ευρώ, που τελικά είναι 600, και θα δοθούν στις 20 Δεκεμβρίου, ο Μπακογιάννης αγοράζει καινούργια στολίδια και βάζει ιδιωτικό συνεργείο να τα κρεμάσει και όχι τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων» λέει ο πρώην υπουργός Παύλος Πολάκης.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια