Έκθετος για πολλοστή φορά ο Γ. Βρούτσης – Παίρνει πίσω πριν καν δημοσιευτεί την απόφαση για δωρεάν υπερωρίες από εργαζόμενους σε καραντίνα

Όπισθεν ολοταχώς για μία ακόμα φορά αναγκάστηκε να κάνει ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μετά τις έντονες αντιδράσεις για το απλήρωτο εντεκάωρο με άλλοθι την καραντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν καν δημοσιευτεί η επίμαχη ΠΝΠ σύμφωνα με την οποία οι εργαζόμενοι που επιστρέφουν στην εργασία τους και μπαίνουν σε καραντίνα 7 ή 14 ημερών, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, θα ήταν υποχρεωμένοι να δουλεύουν εντεκάωρο, με τρεις ώρες άμισθης υπερωρίας, ο Γ. Βρούτσης ανέκρουσε πρύμναν και προχωράει σε αλλαγές.

Η Έφη Αχτσιόγλου είχε καλέσει από την πρώτη στιγμή την κυβέρνηση να μην διανοηθεί να προχωρήσει σε τέτοια ρύθμιση. «Ο εργασιακός μεσαίωνας φαντάζει παράδεισος μπροστά στα νέα σχέδια του κ. Βρούτση» σημείωνε μεταξύ άλλων χτες η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γ. Βρούτσης βρίσκεται έκθετος. Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εργασίας είχε αναγκαστεί να πάρει πίσω και το σκόιλ ελικικού μετά από την κοινωνική κατακραυγή για τα εκατομμύρια δώρο σε ιδιότητες πλατφορμών.

ΑΥΓΗ

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια