Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ξεκινήσει να μεταφέρονται από το πρωί της Παρασκευής (20/11) στη Βόρεια Ελλάδα σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, με την κυβέρνηση να φέρεται να έχει δώσει εντολή για έλεγχο από σπίτι σε σπίτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στόχος της κυβέρνησης είναι οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων να ενταθούν, αναφέροντας πως, αναμένεται να είναι εξονυχιστικοί, από γειτονιά σε γειτονιά, ακόμα και από σπίτι σε σπίτι!

Ο λόγος, είναι σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ότι παρά την απαγόρευση κυκλοφορία οι συναντήσεις σε σπίτια, σε οικογενειακό και φιλικό επίπεδο συνεχίζονται, οπότε μαζί τους συνεχίζεται και η διασπορά του ιού.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το μέτρο οδηγεί σε άσχημους συνειρμούς και γι άλλη μια φορά η κυβέρνηση φαίνεται πως επιχειρεί να αντιμετωπίσει το ζήτημα της πανδημίας επιστρατεύοντας την αστυνομία. Την ίδια ώρα η επίταξη των ιδιωτικών κλινικών παραμένει στα χαρτιά και η ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων είναι στην πραγματικότητα ανύπαρκτη.

 

Διαβάστε επίσης:

Aνήλικη βγήκε για βόλτα και κατέληξε να κρατείται για ώρες ξεγυμνωμένη από την αστυνομία

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια