Η ιατροδικαστική έρευνα αποκάλυψε ότι η 36χρονη Βικτόρια Σαλασάρ, που το βίντεο της σύλληψής της από την αστυνομία στο οποίο φαίνεται αστυνομικίνα να της πατά την πλάτη και τον λαιμό για πολύ ώρα στην προσπάθειά της να την ακινητοποιήσει έκανε το γύρο του διαδικτύου χθες, πέθανε από σπασμένο λαιμό, δήλωσε η γενική εισαγγελέας της πολιτείας Quintana Roo.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η Βικτόρια Σαλασάρ υπέστη και κάταγμα στην σπονδυλική στήλη κάτι που δείχνειτην βιαότητα με την οποία η αστυνομικός πατούσε στο έδαφος την 36χρονη.

Σημειώνεται, ότι τελικά οι τέσσερις αστυνομικοί που συμμετείχαν στην σύλληψή της συνελήφθησαν.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια