Την εξέλιξη έκανε γνωστή χτες ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, Νάσος Ηλιόπουλος. Όπως ανέφερε “η κυβέρνηση απέσυρε τις διατάξεις του Α.99 που αφορούσαν το κέντρο της Αθήνας και την ανεξέλεγκτη δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων. Διατάξεις που καταργούν κρίσιμους περιορισμούς όπως την ύπαρξη μέγιστου αριθμού κλινών”.

“Μπροστά στον φόβο μιας αρνητικής απόφασης από την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η κυβέρνηση αναγκάστηκε να κάνει προσωρινά πίσω. Η πρόθεση του κ. Χατζηδάκη να επαναφέρει τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις μας επιβάλει να ζητήσουμε να συζητηθεί το θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Ο Δήμος Αθηναίων οφείλει να τοποθετηθεί με γνώμονα την προστασία της πόλης και του δικαιώματος στην κατοικία”, συμπλήρωσε ο Ν. Ηλιόπουλος.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια