Ο Ούγγρος ζωγράφος Mihaly Zicky , γεννημένος το 1827, υπήρξε ένα από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του ρομαντισμού στην Ουγγαρία και ασχολήθηκε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του δημιουργώντας σκίτσα και πίνακες.

Αυτά τα απλά σκίτσα από μελάνι ανήκουν σε μια συλλογή του από διάφορες ερωτικές σκηνές, όπως μια έγκυος  γυναίκα, ένας άντρας που αυνανίζεται, ένα ζευγάρι στο κρεβάτι. Οι σκηνές μας δίνουν μια εικόνα της οπτικής του ερωτισμού εκείνης της εποχής.

4

290

adf27895f41554145616ae7b1b9d196e

main(339)

Mihaly_Zichy_Two_Lovers (1)

zichy49

Ο Zicky πέθανε το 1906.

Κατερίνα Καραβία

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X