Οργισμένοι διαδηλωτές έχουν φτάσει και έξω από το σπίτι του πρώην πλέον αστυνομικού Τσοβίν, που βασάνισε μέχρι θανάτου τον αφροαμερικανό Τζόρτζ Φλόιντ στη Μινεάπολις της Μινεσότα στις ΗΠΑ.

Οι διαδηλωτές έγραψαν «δολοφόνος» στο δρόμο έξω από το σπίτι του λευκού πρώην αστυνομικού, ζητώντας δικαιοσύνη για τη δολοφονία του Φλόιντ.

 

*Φωτογραφίες: @coycontrarian on Twitter και Jeff Wheeler/Star Tribune via AP

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια