Μήνυμα συμπαράστασης στον πρώην πρόεδρο της Βολιβίας Evo Morales έστειλε το πρώην μέλος των Pink Floyd, Roger Waters, μετά την παραίτησή του και την αναχώρησή του στο Μεξικό όπου του προσφέρθηκε πολιτικό άσυλο μετά το πραξικόπημα σε βάρος του στη Βολιβία.

«Evo, είμαστε μαζί σου, αν το βλέπεις αυτό, ελπίζω η εξορία σου να είναι σύντομη, ο λαός σου σε χρειάζεται. Χρειάζεται έναν ηγέτη σαν εσένα» λέει ο Waters σε βίντεο που αναρτήθηκε στα  social media, προσθέτοντας ότι “έκανε εξαιρετική δουλειά ως ο πρώτος ιθαγενής πρόεδρος». «Έβγαλες τόσους πολλούς ανθρώπους από τη φτώχεια και τους έδωσες αξιοπρέπεια, τονίζει ο γνωστός μουσικός.

«Πήγες τη δημοκρατία σε κάθε γωνιά της πατρίδας σου και γι’ αυτό τώρα προσπαθούν να απογυμνώσουν το λαό, από απληστία» επισημαίνει ο Waters.


Ο Waters και στο πλευρό των διαδηλωτών στη Χιλή:

Ο Roger Waters στηρίζει τις διαδηλώσεις στη Χιλή [VIDEO]

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια