Κυβερνητικές παλινωδίες αναφορικά με το πρόστιμο των 500 ευρώ, καθώς ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε, μετά τις αντιδράσεις, να αναβάλει την αύξησή του για δέκα ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα κατά την συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για την πανδημία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε την αύξηση του προστίμου των 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση ως κίνηση που θα αναθερμάνει την οικονομία. Αργότερα, όμως, στην τριτολογία του αναγκάστηκε να ανακαλέσει δηλώνοντας πως «Σε μια κίνηση να στείλουμε μήνυμα ότι θέλουμε συμμόρφωση με γνώμονα τη λογική και όχι το φόβο του προστίμου, θα κρατήσουμε το πρόστιμο εκεί που είναι σήμερα για 10 ημέρες και θα επαναξιολογήσουμε την κατάσταση».

Ακόμα, ο πρωθυπουργός δεν δίστασε να δώσει πλήρη κάλυψη στον Βασίλη Κοντοζαμάνη για τους εκτός ΜΕΘ θανάτους. «Έχει απόλυτο δίκιο ο κ.Κοντοζαμάνης. Είναι ιατρική απόφαση το ποιος θα διασωληνωθεί, η οποία συχνά λαμβάνεται μαζί με την οικογένεια», υποστήριξε, ισχυριζόμενος πως «οι ασθενείς οι οποίοι χρειάστηκαν εντατική καλύφθηκαν».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια