Έχουμε και λέμε: Δραματικές, Επιστημονικής Φαντασίας, Τρόμου, Θρίλερ, Ιστορικές-Πολιτικές, Κινούμενα σχέδια, Κωμωδίες-Κομεντί, Ντοκιμαντέρ, Παιδικές και Περιπέτειες. Τα παραπάνω είδη αποτελούν τα βασικά κατά την επιλογή παρακολούθησης μίας ταινίας, ωστόσο δεν είναι τα μόνα. Ο καθένας από εμάς μπορεί να σκεφτεί αναμφισβήτητα αρκετές κατηγορίες που δεν έχουν συμπεριληφθεί στην παραπάνω λίστα, αλλά το συγκεκριμένο κείμενο θα εστιάσει σε ένα είδος και τον εκπρόσωπο αυτού.

Γελοίες κωμωδίες και Will Ferell. Έννοιες ταυτόσημες για όσους αρέσκονται στο να παρακολουθούν ενίοτε ταινίες που δεν έχουν κανένα κρυμμένο βαθύτερο  νόημα, αλλά αποσκοπούν ξεκάθαρα στο να σε κάνουν να γελάσεις  με κάφρικο και τραβηγμένο τρόπο. Το χιούμορ τους μάλιστα αποτελεί, κατά ένα παράξενο τρόπο, τον λόγο τόσο της επιτυχίας  τέτοιους είδους ταινιών, όσο και της κριτικής που δέχονται.

Οι γελοίες κωμωδίες και ο Will Ferell υπάρχουν για να κάνουν τον κόσμο (ή τέλος πάντων όσους μοιράζονται το ίδιο χιούμορ) να γελάει και μόνο αυτό. Δεν προσπαθούν να το παίξουν σοβαροί γιατί πολύ απλά δεν είναι. Ο ίδιος o Ferell άλλωστε δεν κάνει κάτι, ώστε να αντιστρέψει τις απόψεις αυτές, αλλά αντιθέτως φροντίζει να «τρέφει» φίλους και εχθρούς με όσο το δυνατόν περισσότερο υλικό.

Έτσι λοιπόν, για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί σας παρουσιάζουμε ένα χαρακτηριστικό Top 5 του Will Ferell και των όσων έχει προσφέρει στον κινηματογράφο:

5. Step Brothers
Βαθμολογία IMDB:  6.7

4. Semi-Pro (2008)
Βαθμολογια IMDB: 5.6

3. Wedding Crashers (2005)
Βαθμολογία IMDB: 7.0

 2. Old School (2003)

Βαθμολογία IMDB: 7.0

1.Anchorman (2004)
Βαθμολογία IMDB: 7.1

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια