Θυμάστε που μετά το δυστύχημα στη Βουλή, που στοίχισε την ζωή του 23χρονου Ιάσονα, αποφασίστηκε η απαγόρευση της αριστερής στροφής για τους οδηγούς που κατεβαίνουν από τη Βασιλίσσης Σοφίας προς το Σύνταγμα;

Ε δεν απαγορεύτηκε τελικά για όλους.  Εξαιρούνται οι πολιτικοί! Οπως γράφει σήμερα ο Κώστας Γιαννακίδης στο Protagon, στάλθηκε υπηρεσιακό σήμα προς τους αστυνομικούς και τους ενημερώνει ότι ναι μεν ισχύει το απαγορευτικό της αριστερής στροφής αλλά παύει να ισχύει όταν στο όχημα θα βρίσκεται βουλευτής ή υπουργός. Θα τρελαθούμε εντελώς;

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια