Μία μέρα πριν μας ανακοινώσουν το lockdown ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου έδωσε συνέχεια στην κυβερνητική τακτική να μεταφέρει τις ευθύνες για την εξάπλωση του ιού στους πολίτες, μιλώντας χτες το βράδυ σε εκπομπή του καναλιού Kontra.

“Ήλπιζα πράγματι ότι θα ήμασταν αρκετά θαρραλείοι, λογικοί και αν θέλετε λογικοί για να προστατεύουμε τον εαυτό μας πρώτα απ’ όλα ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας με μια κάποια κανονικότητα. Όμως η ευθύνη της κυβέρνησης είναι όταν βλέπει ότι τα πράγματα είναι επικίνδυνα να παίρνει τα μέτρα που χρειάζονται”, σημείωσε μεταξύ άλλων, ενώ αρνήθηκε ν’ αποδώσει στη συνέχεια ευθύνες στην κυβέρνηση για την κατάσταση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όπου παρατηρούνται καθημερινά φαινόμενα συνωστισμού λόγω των μεγάλων χρόνων αναμονής στα δρομολόγια.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια