«Μυρίζει βιωματικό post και fake news» για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο η καταγγελία 22χρονης φοιτήτριας ότι της ζητήθηκε από μέλη της ΕΛ.ΑΣ να κατεβάσει το παντελόνι της στο κέντρο της Αθήνας

Κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, εξέφρασε τον… φόβο πως και η καταγγελία της 22χρονης φοιτήτριας -που της ζήτησαν αστυνομικοί να κατεβάσει το παντελόνι της καταμεσής της Πατησίων- «είτε δεν υπάρχει είτε είναι άλλη μια ιστορία η οποία παραφουσκώθηκε για επικοινωνιακούς λόγους».

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της συμπολίτευσης ανέφερε από το βήμα της Βουλής: «Αναφερθήκαμε σε ένα δημοσίευμα που μου μυρίζει και αυτό βιωματικό post και fake news. O ίδιος προσφέρομαι να βρούμε την κοπέλα, η οποία καταγγέλλετε ότι γδύθηκε από αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας, να κάνω εγώ την κοινοβουλευτική αναφορά και να κινήσουμε εμείς τις διαδικασίες για την πειθαρχική δίωξη αυτών των αστυνομικών. Αλλά δεν θα γίνει διότι δεν θα βγει μπροστά. Διότι πολύ φοβάμαι ότι αυτή η ιστορία είτε δεν υπάρχει είτε είναι άλλη μια ιστορία η οποία παραφουσκώθηκε για επικοινωνιακούς λόγους».

Δηλαδή, εμμέσως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ισχυρίζεται πως οι προηγούμενες καταγγελίες, οι οποίες συνοδεύονται από τα ανάλογα ντοκουμέντα (φωτογραφίες και βίντεο), αποτελούν προϊόν φαντασίας. Ίσως, για τον πρώην δημοσιολόγο του ΣΚΑΪ οι πολίτες πρέπει να αρχίσουν να μην πιστεύουν και στα μάτια τους…

*Αλιευμένο από το Documento

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια