Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter την Παρασκευή ότι διαγνώστηκε με κορονοϊό, μίλησε σήμερα πιο αναλυτικά για την εμπειρία του σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο βουλευτής Αθηνών κλήθηκε να απαντήσει αν κόλλησε τη φονική νόσο κατεβάζοντας τη μάσκα του κι έτσι, εκείνος θέλησε να μοιραστεί αναλυτικά τι του συνέβη.

«Όχι ήρθε ένας άνθρωπος επάνω μου επιθετικά να με αγκαλιάσει και να με ασπαστεί και… τέλος πάντων ήταν μία κατάσταση απ’ αυτές που δύσκολα τις ελέγχεις».

«Ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας τότε, συμπέρανε: Εκδήλωση θαυμασμού υποθέτω και τελικά είχε τον κορονοϊό».

«Η αγάπη του κόσμου κ. Κούτρα».

Παρακάτω, το απόσπασμα της συνέντευξης:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια