Ο Mr.Son και Ο Τilboy παρουσιάζουν τον νέο τους δίσκο 90’s την Παρασκευή 19 Ιουνίου στο KooKoo live Music Bar στο Γκάζι (ΑΘΗΝΑ), ξεκινώντας έτσι το mini tour του 90’s που θα γίνει σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα όπως: Θεσσαλονίκη-Δράμα-Μυτιλήνη-Κρήτη-Ελευσίνα-Πάτρα

Στα decks : Dj Sparky T Sparky Thodoris Sartzetakis
Guest : Sifu VERSUS HighFever Kim
Opening act : Criminal Minds Jordan Loco Ισαάκ Ραπιέλ Sikone brando,Jerico

Είσοδος :6€

Πόρτες 21:00 

Με την  υποστήριξη του 3pointmagazine.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια