Σε αναστολή λειτουργίας μπήκαν δυο από τα γνωστότερα μπαρ της Μυκόνου, το Nammos και το Scorpios, απο το βράδυ της Τρίτης, αφού εντοπίστηκαν πάνω από δέκα απανωτά θετικά κρούσματα κοροναϊού.

Τα δυο μαγαζιά θα μείνουν κλειστά έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία εργαστηριακών ελέγχων που βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα εξελίσσεται και η διαδικασία ιχνηλάτησης επαφών καθώς ο αριθμός των επαφών του προσωπικού που νόσησε με πελάτες και πρόσωπα του κύκλου τους είναι μεγάλος και χρειάζεται έρευνα ημερών για να διαπιστωθούν όλες οι επαφές.

Το βράδυ της Τρίτης αναρτήθηκε απόφαση της Πολιτικής Προστασίας για «την αναστολή λειτουργίας των επιχειρήσεων προσφοράς οινοπνευματωδών ποτών και μαζικής εστίασης (bar-restaurant) στη Νήσο Μύκονο με τις επωνυμίες «Nammos» στην παραλία Ψαρού και «Scorpios» στην περιοχή Παράγκα, από 01.09.2020 και ώρα 22.00 έως την 04.09.2020 και ώρα 07.00, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια