Σε τρεις προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία έξω από το Πολυτεχνείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία άτομα του ακροδεξιού χώρου επιχείρησαν να κρεμάσουν μία κόκκινη σημαία με το κέλτικο σταυρό (σύμβολο που χρησιμοποιούν οι νεοναζί) στην κεντρική πύλη του Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Ομως, έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης, οι οποίοι τους ακινητοποίησαν και τους προσήγαγαν στην ΓΑΔΑ.

Οι τρεις προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ και, μετά την εξακρίβωση των στοιχείων τους αφέθηκαν ελεύθεροι. Επισημαίνεται ότι τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή του Πολυτεχνείου ήδη έχουν ενταθεί ενόψει της επετείου της 17ης Νοεμβρίου.

Πληροφορίες: news247.gr, Καθημερινή

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια