Ο Νικήτας Κακλαμάνης, αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, σχολίασε στη διάρκεια της εκπομπής της ΕΡΤ1 “Δέκα” τα όσα λέγονταν για το Σύστημα Υγείας και είπε χαρακτηριστικά:

“Όλοι αυτοί, τα νεοφιλελεύθερα “παπαγαλάκια” που έγραφαν τόσα χρόνια σχετικά με το Δημόσιο σύστημα Υγείας, ελπίζω όταν θα ξεπεραστεί αυτή η κρίση να μην ξαναπιάσουν τη πένα τους για να γράψουν τα ίδια. Αν δεν υπήρχε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, με τα προβλήματα του, αλλά με τους ήρωες γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους , δεν ξέρω αν θα μιλάγαμε σήμερα”.

Ο κ. Κακλαμάνης στάθηκε και στην απόφαση του Πρωθυπουργού για τις συναθροίσεις στις Εκκλησίες: “Προσυπογράφω από την αρχή μέχρι το τέλος τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα της Εκκλησίας. Δεν είναι ώρα για να παίζουμε. Η Εκκλησία πρέπει να προσαρμοστεί στις επιταγές της επιστήμης”.

Για τον κορωνοϊό και την κατάσταση στη χώρα μας, επισήμανε:” Σας μιλάω ως γιατρός. Πολύ σημαντικό, στα μέτρα υγιεινής, είναι ο καθημερινός αερισμός των διαμερισμάτων μας, ειδικά τώρα που μένουμε μέσα. Δεν χρειάζεται εφησυχασμός, χρειάζεται αυτοπειθαρχία στα μέτρα που έχουν ληφθεί. Αν το κάνουμε, το βήμα μεγαλύτερης αυστηριοποίησης των μέτρων δε θα χρειαστεί. Το αποτέλεσμα των μέτρων που πάρθηκαν το Σάββατο θα φανεί μετά από 15 ημέρες. Αυτή την εβδομάδα και την επόμενη θα δούμε ότι έχει συμβεί μέχρι το Σάββατο”.

TVXS

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια